måndag 30 november 2009

En väldigt trevlig helg!

I fredags jobbade jag till 19. Det var meningen att jag och Martin skulle ha spelat biljard med Anna och hennes nya kille Roberth, men stackars Robban råkade ut för en bilolycka på väg ner från Stockholm (inga personskador, men kvaddad bil) så det blev en filmkväll hemma hos Frida istället. Vi såg Changeling med Angelina Jolie. Den hade jag redan sett, men den är bra nog att se igen.


I Lördags hade jag en liten inflyttningsfest här. Jag blev jätteglad att det var så många som kom och alla var på så väldigt gott humör! Det var jag, Martin, Anna, Roberth, Frida, Bemme, Lukas, Katrin, Dan, Linda och sen kom Malin lite senare. Det blev ett lagom stort gäng för att få plats i mitt vardagsrum och runt mitt köksbord! Karl och hans Linda skulle ha dykt upp också, men han kom förbi lite lätt sönderstressad med en flaska vin och sa att han inte skulle hinna för att han hade så mycket förberedelser att göra inför en konferens han skulle på i Uppsala. Hoppas att det gick bra för honom till slut.


Igår var det bara mys för hela slanten med Martin. Jag sov över där efter att vi varit ute i lördags och vi steg inte upp förrän vid ett-tiden! Då skulle han ha besök och jag skulle hem och göra klart ett översättarjobb. Sen gick jag dit igen och vi drack lite te och åt varma mackor och tittade på film.


Idag är jag hemma från jobbet. Känner mig inte riktigt på topp.

Det här är den enda bilden jag har på Martin. Så så här ser han ut för de som är nyfikna ;)


Inga kommentarer: