söndag 17 juni 2012

En klåfingrig liten man!


Har haft en jättetrevlig helg!

En vän till mig ska gifta sig i början på juli, så vi hade hennes möhippa igår. Jätteroligt! Hon fick klä upp sig till racerförare och snickra ihop en liten lådbil som hon fick åka omkring med och utföra lite olika uppdrag. Vi körde Bollywooddans, vilket var superkul och sen lite simhopp och en stund i relaxen på det! Simhopp är definitivt inte min grej, jag är så otroligt feg när det gäller vatten. Jag gjorde ett ljushopp från bassängkanten två gånger, sen tackade jag för mig och nöjde mig med att imponeras av de andra som höll på med kullerbyttor och annat livsfarligt...får smått panik under vattenytan och är en riktig badkruka. Relaxen och Romerska badet var desto trevligare. Blev lite inspirerad av Malin som hoppade i den iskalla poolen och sa "jag måste testa allt. Jag vill inte missa nåt i livet!"

Skön attityd, tänkte jag och hoppade i jag med. Det var inte så kallt som jag hade förväntat mig och jag är sååååå nöjd med mig själv att jag vågade göra nåt så wild and crazy haha.

Vi fortsatte kvällen hemma hos Ida med mat och dryck.

Idag har jag bara myst med familjen. Har bestämt mig för att inte ta några översättarjobb överhuvudtaget efter slutet på juni. Nu ska jag bara vara ledig och njuta av tiden med min lilla bebis, skriva lite och göra färdigt min fotobok :)

Här kommer lite bilder från senaste kameratömningen:

Den blivande bruden med sin egensnickrade farkost

Som den grönsaksodlingsrookie jag är insåg jag först nu att spenat inte är så kul att odla. Tydligen är det bara att slita upp plantorna med rötterna och plantera ny när den börjat blomma. Efter det lägger den all kräm på blomningen och bladen blir inget att ha. Har skördat nu i alla fall, så får vi se vad som händer med all överflödig plats i lådan.
Väntar med spänning på de första ärtorna!
Körsbärstomater på gång!
Det tog cirka en minut att slita upp spenaten och ta lite foton. När jag kom in såg det ut så här...ajajaj
La kassen med nyskördad spenat på golvet och plockade bort barnet från sladden och la honom i gymmet. Gick och tvättade jord från händerna och när jag kom tillbaka hade Johannes hittat kassen med spenat. Suck!
La kassen på diskbänken i köket, och när jag kom tillbaka hade han hittat en ny sladd att pilla på....

2 kommentarer:

Susanne bloggar sa...

Åh...jag tycker han är underbar och vad roligt han ser ut att ha :-)

Christina sa...

Han har jätteroligt, så det är så svårt att hålla sig allvarlig när man säger åt honom att låta bli! Skitonge :p