söndag 27 september 2009

Så var det med den här helgen!

I fredags åkte jag med Katrin hem från jobbet och vi hade en mysig filmkväll med vin och smörgåsbakelser och igår morse var vi på skördemarknaden på Tyrolen. Jag köpte pumpa, som jag längtat så länge efter. Ungsrostad pumpa är ju så gott! Vi tog en fika där på tyrolen med och jag åt världens godaste bullar med spenat och pinjenötter. Måste leta efter recept på nätet!

När jag kom hem kastade jag mig genast över pumpan och svängde ihop både ugnsrostad pumpa och pumpasoppa. I processen skar jag nästan av mig lillfingret också. Ser idag att det kanske skulle ha behövt sys, men jaja, det blir säkert bra ändå. Pumpan smakade i vilket fall som helst bara trä och jag slängde alltihop i soporna.

Igår kväll var jag och Anna och hennes kompis Sara hemma hos Bemme och åt tacos och drack vin. Vi skulle ha spelat spel också, men vi hittade aldrig spelet!

Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så att vi ska åka hem till Braås och umgås lite. Jocko har åkt hem till sina föräldrar, så denna helgen har vi inte setts mycket.

Inga kommentarer: