måndag 5 oktober 2009

Mys i en stuga utanför Brottby

I helgen var jag med Anna upp till Stockholm på kräftskiva med hennes gamla KTH kompisar. Jag var verkligen i behov av miljöombyte och det har varit en supertrevlig helg på alla sätt. Ovan har jag lagt in en suddig bild på hur det såg ut innan kräftorna gick åt som stryk :)
(säger man verkligen så förresten....att nåt går åt som stryk...hmm...?)
Anna kom och hämtade mig efter jobbet i fredags och sen åkte vi direkt upp mot stockholm. Stannade till i Jönköping och åt, plockade upp Henrik som också skulle med och lämnade bilen hos syrran. Vi var framme vid stugan utanför Vallentuna nånstans i skogen vid halv ett-tiden och sen satt vi till halv tre och tittade på semesterbilder och så.
Nästa dag var vi en sväng inne i....ja...vart det nu var.....det finns ett mcdonalds där i alla fall....och handlade till kvällens kräftskiva. Sen kom det lite fler besökare och vi åt en massa, massa goda och onyttiga saker hela kvällen.
Igår steg vi upp sent, åt god frukost, promenerade en sväng till en sjö och fikade lite i Täby centrum. Sen åkte vi hemåt och vi var väl hemma vid 22-tiden.
Så så blev den helgen :)



Inga kommentarer: