tisdag 23 mars 2010

De dyrast strumporna jag någonsin kommer köpa!

Idag har jag handlat ett par strumpor som kostade 595 kronor!

Helt vansinnigt dyrt, men det är kompressionsstrumpor som man ska ha när man springer och de här blev bäst i test i runners world så de borde ju vara de bästa. Har läst på massa forum och det är många som menar att de här strumporna har tagit bort alla problem med ömma benhinnor för dem.

Funkar det så är det ju helt klart värt varenda krona, men funkar det inte så kommer jag känna mig blåst och bli lite sur och grinig. Ska bli riktigt spännande att prova. Tänk att springa och det enda hindret man har är dålig kondition! I min värld så låter det helt tokigt.....mina benhinnor har liksom krånglat sen början på 2000-talet....det känns främmande när de inte gör det.

Funkar de inte så tror jag jag struntar i vårruset i år faktiskt. Jag och Martin joggade runt sjön i söndags morse och jag fixade inte att springa hela vägen. Känner fortfarande av det idag i anklarna (fast det kan ju bero på att jag stretchade slarvigt efteråt).

Ligger i sjuksängen och väntar på att Martin ska komma hem från jobbet. Sen ska vi åka och hämta massa grejer från min lägenhet och placera ut i hans. Det ska bli väldigt roligt.

Å förresten har jag läst lite i en bok idag. För första gången sen tja nån gång förra året. Väldigt trevligt. Jag har förresten läst i två som jag började på då för länge sen. Dels Herta Müllers Hjärtdjur och sen Marian Keyes Sushi för nybörjare. Väldigt blandad kompott kan man säga.

Inga kommentarer: