onsdag 6 februari 2013

Torka

Oj oj det ekar här inne. Mina tankar har varit någon annanstans på sistone. Inte på något särskilt. Men mina fingrar och mina tankar verkar aldrig kunna få ihop det nu för tiden.


Tänkte att jag skulle försöka skriva ett par rader i alla fall varje dag. Kanske tre. Så här är dagens tre top-of-my-mind.

Högst upp på listan kommer helt klart min kära vän som fastnade med håret i en maskin på jobbet och blev delvis skalperad. Tänker på det nästan hela tiden och går och känner mig i hårfästet och ryser. Det var tur att det inte gick värre, men fy vilken otäck olycka.

Det andra jag går och tänker på är flytten. Det börjar dra ihop sig. 18:e mars får vi tillträde till huset och vi har så smått börjat flyttpacka. Försöker fixa med allt det praktiska. Idag har jag tecknat försäkring på If efter viss vånda över hur dyrt det var med villaförsäkring. Men de hade helt klart de bästa villkoren och när det gäller försäkringar är det inte bra att vara dumsnål.

Vi har funderat lite fram och tillbaka med hur vi ska göra med Sivan nu när vi båda börjar jobba. Vi har beslutat oss för att göra en hundlucka från garaget och ut i trädgården till en hundgård så att hon kan gå ut och rasta sig när vi är på jobbet och ändå ha det torrt och varmt inomhus. Vi har även funderat lite på att skaffa en andra hund som sällskap, men det blir nog längre fram i tiden i så fall. På tal om Sivlingshjärtat så har hon börjat fnysa och frusta i någon minut på sistone. Det låter nästan som hon får andnöd. Innan kunde det vara någon gång i månaden, men den senaste veckan har det hänt flera gånger. Ibland strax efter hon har ätit, men inte alltid. Håller på och googlar det nu, får se om jag hittar någon bra info.

Det tredje just nu är planer inför kvällen. Martin ska iväg och repa hela kvällen och jag tänkte fixa lite god mat till mig och lillen, kanske ta ett bad och sen översätta litegrann och flyttpacka.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej,

Har mailat, har ni bytt adress?
Sivan kanske har noskvalster det är ganska vanligt.
Lycka till med flytt och allt!
/Ylva