måndag 2 juni 2014

Åkte på'att

Johannes var sjuk hela förra veckan. Självklart åkte jag på det efter honom. Ont i halsen och förkylning. Sjunde gången jag är sjuk nu inom ett halvår! Efter sex gånger kräver jobbet sjukintyg från dag 1. Inte för att kontrollera utan mer för att se om det beror på något särskilt.

Hade hoppats att jag skulle klara mig fram tills semestern, för sen är jag ju tjänstledig och slipper krabba med sjukintyg, men det gick visst inte.

Det går iallafall inte bra med det där intyget. Fick ett nummer till företagshälsovården och en kontaktperson. En kontaktperson ingen känns vid. Så nån annan skulle ringa tillbaka, men denne har väl fullt upp antar jag, för ingen har ringt. Har ringt och påmint för en stund sen, och hör de inte av sig så kan jag inte känna annat än att jag gjort vad jag kunnat för att få det där jäkla intyget. 

Hoppas jag blir frisk tills på torsdag i alla fall, för då ska jag och Martin på Sweden Rock. 

Senaste tiden har bestått av mycket plugg och studier. Vi hade även en läcka i badrummet och hade vattnet avstängt nästan en vecka, lite smådrygt var det. Det löste sig i allafall genom att byta ut toalettstolen. 

I lördags var vi och städade i huset i Stegeryd. Det mesta använda ordet denna gång var "usch". Förra gången sa vi "titta här!" väldigt många gånger.

Här kommer lite bilder från nuet:
Sivan spanar...
Kaffe, macka, böcker och snytpapper
Sjuksängen
Grävhundens verk. Nästa gång vi ska gräva land har vi sagt att det bara är att ställa dit bänken där vi vill ha den, så fixar sivan biffen :) hon gjorde likadant under bänken förra året. Grävde och sen låg hon under där. Något syfte finns det säkert, kanske gillar hon att ha ett gryt, eller så kanske jorden svalkar?Inga kommentarer: