tisdag 10 juni 2014

Sol sol sol och snart semester :)

Underbara dagar nu! Vi har staplat in massor med ved i vedboden och har börjat lura på lösningen för var vi ska göra av den enorma vedhög som är kvar. Det lutar åt att vi bara bygger ut vedboden åt ena sidan helt enkelt.

Vedpannan har kärvat ett par veckor nu, fläkten inte ville starta, men igår löste det sig med ett samtal till rätt person på Atmos. Vår lokala rörfirma kunde inte säga vad som var fel och vi kände oss lite handfallna. Det visar sig dock att det var så enkelt att temperaturen i pannrummet var för låg. Fläkten kickar bara igång över en viss temperatur tydligen. Så det var bara att sätta in en värmefläkt en stund så startade den så fint och vi kunde elda igen.

I övrigt har vi varit på festival! Vi lämnade bort barnen till respektive passare, Jonteliten till mamma och Sivan till Änganäs hundpensionat, och åkte till Sweden Rock en dag. Såg Alice Cooper, vilket var lite nostalgi för min del då han ju var en av mina första idoler. Makalöst att han fortfarande kan studsa omkring på scen trots att han börjar närma sig 70! Den andra höjdpunkten var såklart att se Martin spela med sitt band Bellybuster. De hade en spelning på campingen och det var så kul att äntligen få se Martin spela, i vanliga fall är jag ju hemma med Johannes när han har spelningar, för att det alltid är smidigast så. Sömn blev det inte mycket av då vi var tre personer som sov i kombin, men umgänge med mycket trevligt folk och 100% avslappning. Älskar festival!

Inga kommentarer: