torsdag 21 augusti 2014

Kalla kårar....tre hundar ihjälbitna i sommar på Sivans pensionat. TRE!!??

Det är nu bekräftat att hundpensionatet i denna artikel är det hundpensionat jag har lämnat Sivan på flera gånger i sommar. När jag kom i slutet på juli och lämnade henne hade han på pensionatet hela handen i bandage, men sa att han vurpat med sin vespa. Då tänkte jag inte så mycket mer på det utan frågade mest om han trodde det skulle gå bra att gå ut och gå med Sivan och så. Och då sa han att det skulle gå bra, att han hade några tjejer som hjälpte honom.

Men nu fattar jag att det inte var någon vurpa med vespan, det måste ha varit i samband med att han försökte sära på hundar förstås.

Usch, jag mår illa bara jag tänker på det!

http://www.expressen.se/kvallsposten/maximus-bets-ihjal-pa-hundpensionatet/

Hade det varit en hund som hade blivit biten hade jag kunnat förstå att olyckor händer, men TRE. Borde han inte ha varit extremt försiktig efter första incidenten!? Hur kunde det hända?

4 kommentarer:

Katja sa...

Nämen usch, det här läste jag om i morses! Tur att det inte hänt Sivan något! :-(

Christina T sa...

Ja, och vi som var så glada för att vi hittat ett pensionat där Sivan trivdes så bra, men man vet aldrig vad som händer bakom kulisserna :(

Flyttar ni ut på landet nån gång skulle du vara den perfekta personen att ha pensionat! Det växer inte bra pensionat på träd precis!

Kram!

Anonym sa...

Hej,

Jag läste också om det och tänkte på er, men trodde att det pensionat ni var så nöjda med låg närmare Växjö. Tydligen hade en tik blivit dräktig där också så han verkar ju släppa ihop hundarna lite hur som helst. Oftast går det ju bra med olika hundar men inte alltid. Tur att Sivan mår bra i alla fall. Hon kan ju ha haft det superkul där men det går ju inte att lita på det pensionatet.
/Ylva

Christina T sa...

Vi har varit rätt perplexa över hela händelsen. Vi har tyckt att Mats har tagit så bra hand om Sivan och hon har trivts så bra. Men man vet ju aldrig vad som händer bakom kulisserna, uppenbarligen.

Jag tror helt enkelt ägaren tog sig vatten över huvudet och tog emot långt fler hundar än han egentligen hade plats för. Vi kommer aldrig mer lämna Sivan dit, om han nu ens får fortsätta sin verksamhet.