onsdag 24 februari 2010

Blå himmel!

Det var länge sen man såg blå himmel. Och det var för den delen också länge sen jag var hemma så tidigt på dagen att det inte redan är mörkt när jag kommit hem.
Slutade redan 14.45 idag. Steg upp vid 05.20 imorse för att vara på jobbet vid 7. Hade hört att det skulle bli 20 minusgrader i natt så jag var helt beredd på att skrapa bil en stund innan jag kunde åka till jobbet. Men det var inte så farligt. "Bara" -6 och inga isiga rutor. Jag tycker det är så obeskrivligt underbart att jag har fått låna mammas och pappas bil att åka till jobbet i! Den här vintern har inte påverkat mig alls lika mycket som den skulle ha gjort om jag varit tvungen att åka buss i det här snökaoset.
Nu har jag tänkt att använda dagen till att plugga. Har min uppsats som ska vara inne på fredag som jag måste skriva klart. Har kommit en bra bit på väg och är ganska nöjd hittills så det är bara det där sista jag måste klämma ur mig nu. Så här långt in i mina ansträngningar att plugga har jag suttit på Facebooken samt tagit bilder till bloggen. Det går ju som en dans :(
Martin och jag ska ta en fika på stan efter jobbet. Jag var ju hemma och pluggade hemma hela kvällen igår, så vi sågs inte alls och nu har jag en svår, lite smått barnslig, abstinens efter att få pussar!
MEN, nu är det PLUGG som gäller.
Ska bara ta en bild på den grej jag ska flytta med mig till Martin ikväll. För det är ju typ....eh...viktigt....just nu....


Inga kommentarer: