lördag 6 november 2010

Hundutställning

Imorse var vi uppe tidigt och åkte upp till tipshallen och gick på hundutställning. Det är en stor internationell tävling som hålls där nu och vår kära Kerry Blue terrier skulle visas upp. Vi kom nog antingen för sent eller för tidigt, för vi såg inte mer än enda liten Kerry och den var bara ute och minglade lite bland folket. Däremot såg jag massa fina Welsh Springer spanialar. Lite roligt att jag blir sugen på piroger varenda gång hundutställning kommer på tal. Mamma brukade ju göra såna att ha med till oss när vi var små och var på hundutställning med Jack.

Efter en frukost bland hundarna åkte vi i alla fall hem och jag shoppade två par skor! Jag som aldrig hittar skor lyckades hitta ett par superdupersköna, varma och rejäla vinterstövlar. Samt ett par lite roligare och nättare skor.

Sitter nu och dricker te, skriver klart en uppsats och spelar poker. Martin är iväg på fotboll i ösregnet. Tydligen viktig match för Öster idag. Senare ikväll ska vi hem till Elin och Andreas som vi inte har träffat på länge.

Inga kommentarer: