torsdag 24 mars 2011

Snart semester!!

Det är alltid likadant när man ska ha semester snart. Man blir så jääääkla trött!! Jag har kommit till jobbet och sitter och funderar på om jag har sagt ett ord idag. Alltså jag vet att jag har det för jag kommer ihåg att min mun har rört sig, men vad jag har sagt har jag ingen susning om!

Det är bara 16 dagar kvar tills vi åker. Det är ju jättesnart! Men ändå så himla långt bort. Det är mycket som ska hinnas med innan, som jag inte har börjat hinna med ännu. Har hur mycket plugg som helst som ska förberedas innan jag åker och vi har massa förfrågningar på stora jobb som ligger "i luften" som vi inte vet om vi kommer att behöva klämma in innan vi åker.

Har slarvat lite med träningen nu. Förra veckan tränade jag tre gånger, fast jag hade tänkt att träna fyra. Och den här veckan tränade jag för första gången igår, så jag lär landa på tre denna veckan med. Nåväl. Det är väl bra det med iofs. På tal om det måste jag nog kolla med syster yster hur vi ska göra med vårruset och blodomloppet, det börjar dra ihop sig!

1 kommentar:

Susanne bloggar sa...

Vi ska springa det såklart....eller iaf gå vårruset. Jag är ju dessutom anmäld till tjejvasan så jag bör nog hårdträna och lära mig åka skidor.