onsdag 9 mars 2011

Västerås!

Tjejresan till Västerås var fantastisk rolig!

Anna, Henrietta och Frida kom och hämtade upp mig i fredags när jag slutat klockan sex. Och med mycket glatt tjatter i bilen tog vi oss upp till Vadstena där vi sov över på ett vandrarhem. Vi var uppe först vid 22-tiden, så det var inte så mycket annat att göra än att dricka lite skumpa och gå och lägga sig.

Nästa morgon åt vi frukost på gamla konditoriet i Vadstena och gick omkring i iskylan och tittade på den frysta Vättern och slottet. Sen for vi vidare mot Västerås.

Jättemysigt hotell, som var mer som en lägenhet med tre rum, som låg med ett par minuters gångavstånd till centrum. Vi shoppade loss, lunchade i en galleria och gick sen hem och gjorde oss iordning för middag. Vi skulle ha gått till en restaurang som hette Franks. En kompis som nyss flyttat från Västerås hade tipsat oss om att vi skulle gå in på baren bredvid, som hette Cirkus, ta en drink där och sen prata med en man i ett hörn och säga att vi ville äta på Franks. Det gjorde vi emellertid inte utan klev direkt in på Franks och frågade om de hade ett bord, det hade de inte utan tipsade oss om restaurangen Å som låg runt hörnet.

På Å slöt Henriettas kompis Annie, som bor i Västerås, upp med oss och berättade att det låg nånting i den där historien om att man ska prata med mannen i hörnet för att få ett bord på Franks. Se där! Middagen på Å var i alla fall helt supergod och jättetrevlig.

Sen gick vi tillbaka till hotellet och drack lite drinkar och gick ut och dansade på the Blue Moon Bar. Vi kom dit vid ett och de stängde två. En helt lagom tid att spendera på ett dansgolv för mig. Jag dansar alltid så himla intensivt och efter en timme är jag helt slut och svettig, frisyren är åt skogen och jag måste sätta mig och dricka vatten för att återhämta mig.

I söndags råkade vi komma iväg väldigt sent från Västerås. Vi åt god hotellfrukost såklart och gav oss sen av till ett Romerskt bad, vilket helt enkelt innebar bastu i olika temperaturer och en väldigt kall pool (9 grader...brrr). Vi valde att vistas i bastun och hoppa över poolen. Sen var vi nere vid hamnen på ett jättemysigt fik och tog lite lunch, sen åkte vi till ett bygge där Anna skulle ta lite foton till sitt jobb. Klockan var närmare fyra när vi började köra hemåt.

Vi stannade till i Katrineholm och åt middag med Henriettas föräldrar och först vid 19-tiden var vi på väg igen. Hemma nästan extakt 22,30.

Vi drog ju såklart nästa resmål också och det blev....Kristianstad!

Nu är jag tillbaka i vardagen igen. Var och sprang i måndags och idag ska jag träna ben, rumpa & core. Äter som en flugfis.

Inga kommentarer: