tisdag 27 december 2011

Det går uppåt

Det blev en väldigt lugn och annorlunda jul iår. På grund av allt trassel med sömnbrist och amning tog vi rådet från alla att ta det väldigt lugnt i jul. Så det blev bara jag, Martin, Johannes och Sivan. Vi åt Martins fantastiska kalkonmiddag och tittade på de långa versionerna av alla tre Sagan om Ringenfilmerna. Martins föräldrar och syrran med familj tittade förbi på juldagen.

Idag har vi varit och vägt Johannes på BVC. Äntligen har han gått upp i vikt! Han har verkligen fått upp aptiten nu och äter tills han är så mätt att han kvider :) Så nu är nästan allt ok, förutom att han ska lära sig att äta från vänster bröst också så jag kan lämna tillbaka den förbaskade pumpen. Imorgon ska vi till amningsmottagningen, så förhoppningsvis kommer vi få den hjälp vi behöver där.

Ska passa på och hälsa på pappa också när jag ändå är på sjukhuset.


En liten kille som växt till sig :)

Sivan verkar må mycket bättre nu. Hon har vant sig bättre vid sin löpbyxa och är inte lika nervös över Johannes längre. Det är så skönt att komma ifrån non-stop-amningen och ta en promenad i friska luften med Sivan. Vi har provat att gå med vagnen och Sivan och det verkar gå bra det med.

På tal om det ska jag passa på att gå ut med henne nu medans Johannes sover.

Inga kommentarer: