lördag 17 december 2011

Hemma från BB :)

Och med oss har vi ljuvliga lilla Johannes.

Han föddes i tisdag, på Lucia, klockan 20.39. 3590 g och 50 cm lång. En liten standardkille. Sen har jag och Martin bott på BB-hotellet och återhämtat oss och vant oss vid det nya lilla livet. Martins mamma Patricia har bott hemma hos oss under tiden och tagit hand om Sivan. Hon stannade även kvar tills idag och hjälpte oss med lite nattvak och tips och så.

Det är helt underbart härligt med den nya lilla och man kan sitta hur länge som helst och bara titta på honom och hans små miner.

Sivan har varit det hjärta hon är och har tagit till sig den nya familjemedlemmen helt fantastiskt bra. Vi har gjort vårt bästa för att hon inte ska känna sig bortstött och hon har gjort det enkelt för oss :) Hon var väldigt försiktig när vi kom hem och hon skulle få nosa på den lilla och är otroligt mån om honom hela tiden. Just nu ligger han och sover i vagnen och hon ligger nedanför och sover. Alltid när jag sitter och ammar så ligger hon bara nedanför och är med. Hon är alltid där och håller ett vakande öga på honom.  Det känns lite som att hon tycker att hon har hittat sin roll i familjen och har vuxit och mognat enormt på bara ett par dar!Inga kommentarer: