fredag 7 juni 2013

Bilder från det senaste

Det är lite torftigt med bloggandet nu. Men det beror till viss del av att det är soooool utomhus och vi spenderar dagarna med att njuuuuuta av den. Lillen har även varit sjuk så Martin och jag har turats om att vabba. Här kommer lite bilder. 


 En väldigt krasslig liten man
 Roar sig med att läsa böcker inne när man inte får gå ut
 Feberfri och äntligen utomhus! Vi har fått äckliga skalbaggar i mängder som svärmar omkring på tomten. Läste att de dras till gult, så jag la lillens sil i en spann med vatten. Det funkade jättebra och många skalbaggar dök ner i hinken, fram tills lillen upptäckte att det var kul att leka i vattnet med silen.
 Det går framåt med staketet. Nästan klart!!
 Är så himla nöjd med hundarnas hundgård. Det visar sig att den stora björken utanför ger dem skugga i nästan hela gården under större delen av dagen, och när den inte skuggar så faller det sig så att huset/altanen skuggar istället. Så skönt för dem nu när det har varit så varmt!
 Översättning på altanen. Sämre arbetsmiljöer har man ju varit med om ;)
Glassbåt är nog det godaste lillen vet!

Idag ska vi till banken och prata om vår pension. Martin kommer gå i pension sju år innan mig. Det kommer kännas tufft att gå till jobbet då....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sicken fin hundgård!!
Ni har verkligen storebror och lillasyster eftersom W kom först i kullen och S kom sist. Härligt för syskonen att få ha det så bra!
/Ylva

Anonym sa...

Känns sååå bra att Winston har hamnat rätt.
Härligt att få vara ute så mycket, och skuggan av trädet är inte fel, förstår att du är nöjd med allt ni gjort på tomten, trots allt slit.
Ha det bra / Ulla