tisdag 25 juni 2013

Det verkar gå bra

Ringde till Winstons nya matte igår och allt verkar gå jättebra. Hon berättade att han sovit gott hela natten hos henne första natten och när hon gick till jobbet hade han tassat in till sonen och lagt sig istället. Och han snurrar inte runt i ring sådär som han gjorde hemma hos oss och har inte gnytt.

Så nu känns det uppenbart att allt hade med Sivan att göra. Så dumt egentligen, första natten tänkte vi att det kunde vara trevligt att han sov med oss och Sivan i sovrummet så att han skulle känna sig hemma och han gick ju omkring i rummet och gnydde innan han kom till ro. Han fick komma till ett nytt hem och sova med fienden på en gång.

Hon skickade den här bilden på honom i sitt nya hem tillsammans med den söta lilla valpkompisen.

Sivan själv verkar vara supernöjd med sitt enhundsvälde hemma.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller tummarna att detta ska funka! Fina Winston, inte kunde vi ana att Sivan skulle sura. Hoppas allt blir bra nu.

Hälsningar Ylva

sus sa...

Vilken bitch till hund du har syster ;-)..."du ska inga andra hundar ha jämte mig"

Anonym sa...

Varit på semester några veckor och ser nu att Winston fått ett nytt hem. Synd att det inte funkade, verkade så bra i början. Nu får vi hoppas att det blir rätt denna gång, tredje gången gillt, så att säga.
Hoppas att Sivan nu mår bättre, när hon får er totala uppmärksamhet.
Tack för att ni tagit väl hand om Winston under den tid han varit hos er.
Hälsningar Ulla o Veikko

Katja sa...

Naww :-( Men vad skönt att allt verkar ha gått så bra ändå! Sicken söt liten kompis han verkar ha fått också! Kan tänka mig att Sivan är glad att få ha alla er för sig själv :-)

Christina sa...

Ja att Sivan skulle vara en sån liten surkärring kunde vi aldrig ana! Stackars Winston som var så glad och ville vara kompis och så fick han kalla handen!

Nu verkar han ialla fall ha det lugnt och skönt med den nya familjen. Vi får sms hela tiden om hur förtjusta de är i honom, så vi hoppas att han äntligen har hittat ett hem att bli gammal i.

De får dock ha honom på prov ett tag till så att det verkligen fungerar nu på alla plan! För oss så visade sig ju inte förrän efter ett tag....

/Christina