söndag 1 februari 2015

Idag har vi pratat om att göra om köket....

Vi har redan ganska mycket idéer, men här kommer lite av den stil vi tänker oss.En enda lång köksbänk vid de två bortre fönstren vore fint. Och detta golv är ganska exakt som vi tänkt. Bilden tagen härifrån.

Och om det går.....ha en gammaldags vedspis där vi har spisen nu, plus gärna en öppen spis runt hörnet till "biblioteket"Bild knyckt här

I övrigt har vi haft en kanonhelg. Imorgon ska jag med Siv till en ny veterinär. Hon har bekymmer med sina öron igen och förra veckan tipsade hon jag klipper henne hos mig om en veterinär ute i Jät som hon tyckte var jättebra och brukade ta sina hundar till. Jag berättade för henne att vi bokat en tid hos Evidensia i stan, men hon ville absolut avråda mig från att ta Sivan dit, då alla specialister och alla som är bra i princip flytt till den nya veterinärkliniken som öppnat i Växjö. Så hon rekommenderade antingen det nya stället i stan eller hennes egen veterinär. Bra tips! Hade ingen aning om att läget var så på djursjukhuset, eller att det öppnat en ny klinik i stan.

Eftersom Jät eller Växjö känns lite hugget som stucket för mig, så provar vi den veterinär hon så varmt rekommenderade.

Inga kommentarer: