onsdag 23 februari 2011

Den arga mannen

Busspersonlighet nummer 2 - den arga mannen.

Det är en kille i 30-årsåldern. Fjunig mustasch och glasögon. Såna där skor som har en sula som ser ut som en båt, så att man liksom rullar fram lite när man går. Han satt bakom mig sist på bussen. Busschauffören började köra innan han riktigt hade satt sig. "Kan väl för helvete vänta tills man satt sig. Jävla bitch." fräste han. Sen satt han där och försökte ringa nån. som inte svarade. "Men svara då för helvete" morrar han till telefonen och fortsätter mumla ilsket om ditten och datten. När arga mannen ska gå av ropar han ett ilsket "hallå" till busschauffören. Som stannar och säger åt honom att han ska trycka på knappen när han ska gå av. "Men knappjäveln fungerar ju för helvete inte." Skriker arga mannen.

"Men då får du ju komma fram och säga till" Säger busschauffören. Det svarar inte arga mannen på, han gick av, ilsket fäktandes med armarna.

Han var inte på bussen idag. Men jag såg honom från bussen. Han gick över gatan och knapprade på sin mobiltelefon, samtidigt som man såg att han småpratade ilsket med den.

Jösses.

Inga kommentarer: