måndag 28 februari 2011

Fyra gånger i veckan - jo men visst!

Vi biter på naglarna. Inget jobb på en hehl vecka! Tänk om det inte kommer in nåt mer, tänk om de är supermissnöjda för att vi skrev startspärr istället för alkolås i förra jobbet. Tänk om de ville att vi skulle skrivit alkolås trots att vi kom fram till att det mest korrekta var startspärr.

Sådär går jag omkring och tänker. Så himla dumt, för jag vet ju att det kommer in nya jobb. Det har varit skönt med en ledig vecka, men nu är jag väldigt redo för ett stort jobb till innan vi åker. Ett treveckors skulle sitta fint!

Den här veckan är det allvar med träningen. Nu ska jag träna fyra gånger i veckan tänkte jag, tills vi åker. Kan bli lite tufft denna veckan eftersom jag åker till Västerås på fredag kväll efter jobbet och blir borta hela helgen. Så jag har bara måndag till torsdag på mig att få all denna träning avklarad. Men det ska jag nog fixa med lite jäklar anamma! (Denna jäklar anamma infann sig dock inte klockan 06,30 imorse när jag hade tänkt att gå och träna innan jobbet)

Trots att det hade varit skönt med lite jobb så har jag haft en underbar ledig helg! Jag och mamma tog en trevlig tur till Susanne i Jönköping medan Martin hade middag för seglargrabbarna hemma hos oss.

Inga kommentarer: