torsdag 18 augusti 2011

Torsdag

Idag har vi varit och lyssnat på bebisens hjärta igen. Allt är fint med den väldigt livliga rackaren där inne. Den sparkas massor, vilket är himla mysigt.

Vi har köpt en barnvagn på blocket och Martin har tydligen fixat säng och lite annat. Han messade i alla fall och sa åt mig att inte handla mer :)

Jag fick precis oväntat besök här i soffan. Sivan som aldrig har fått vara i soffan hoppade precis upp och kröp upp i famnen på mig. Jaha ja, här tar man sig friheter!

Igår efter jobbet for vi till en ganska nyöppnad hundsalong här i stan. De hade drop-in tider för kloklippning så vi åkte dit och klippte Sivans klor. De har även Kerry-klippning på sin prislista, men det var inte hon som klippte klorna som gjorde Kerry-klippningarna. Bra det, för hon trodde det var en Schnauzer. Det tror nästan alla.

Efter kloklippning stack vi till brukshundsklubben och tränade inkallning lite där. Som läxa från förra gången skulle vi hitta nåt godis som Sivan tycker är extra gott. Innan har hon bara fått hundgodis, vilket hon gillar. Men köttbullar är tydligen en helt annan grej! Jösses vilken uppmärksamhet man kan få med en köttbulle! Vi hade roligt alla tre tills det började ösregna.

Usch har plötsligt blivit förkyld.

Inga kommentarer: