måndag 15 augusti 2011

Vi fick den!

Vi fick lägenheten i Hovshaga. Så himla kul! Vad härligt det ska bli med massa mer plats att röra sig på. Den här lägenheten är ju också ännu bättre än den förra vi tittade på eftersom det redan finns ett stort, stadigt staket runt tomten. Klart att släppa ut Sivan, det kommer hon gilla! Inget spring i trappor mer och inte massa trafik runtomkring.

Och så himla skönt att slippa böka med barnvagn uppför massa trappor.

Och gott om plats för både företag och bebis.

Ja det här kommer bli superbra!

Har även mailat försäkringskassan och frågat lite. Var lite orolig att jag inte skulle få föräldrapenning för heltid eftersom jag jobbade deltid i våras, men jag kommer att få heltidsersättning. Kan även arbeta i företaget de dagar jag inte tar ut föräldrapenning, så det låter ju bra. Då kan man ju dryga ut det och stanna hemma lite längre.

Martin sökte ett 50% deltidsjobb på Akademibokhandeln uppe på Samarkand. Det vore ju super om han fick det. Tror det skulle passa honom jättebra. Han är lite sugen på att träffa folk om dagarna och ha en liten del stadig inkomst också. Eftersom att vi är inne i ett positivt stim där så mycket går vår väg, så hoppas vi att det fortsätter så och att han får det här jobbet med!


Inga kommentarer: