söndag 10 mars 2013

Bara en vecka kvar!

Igår var vi på Kojtet igen och fick en genomgång av ägarna av hur vedpannan fungerar och tog lite mått vi behövde och så. Det känns helt otroligt att det bara är en vecka kvar tills vi flyttar in! Martin har hittat en vedleverantör, så på onsdag kommer 12 kubik ved till oss. Det känns så himla bra att det också är löst nu! Nu är det bara elavtal som ska tecknas och när vi har flyttat in är det ett par säkerhetsåtgärder som måste fixas och så hundgården då.
 
Guldfiskdammen måste vi hägna in och det finns en brunn i tvättstugan som är helt öppen utan lock. Hålet är stort nog för en liten kille att ramla ner i, men för litet för en vuxen att komma ner i. Så skulle lillen ramla ner där finns ingen chans att få upp honom. Hemskt otäckt att tänka på och så kan vi inte ha det såklart.


Längs den här långsidan ska vi ha hundgården.
 
Så här ser det ut på insidan (ja minus alla grejer då, det är förra ägarnas). Hundluckan kommer att vara någonstans under fönstren och sen ska vi ställa in en soffa och lägga lite gamla mattor på golvet, så de får det mysigt om dagarna.


Guldfiskdammen är 1,5 meter djup och där bor för närvarande 30 guldfiskar. Snart får de ett nytt hem och gropen kommer att grävas igen.

Nu när möblerna är borta ser man att det fattas lister i halva rummet. Snyggt! Det gör nog inte så mycket dock, för jag kan tänka mig att vi ändå kommer att sätta vår egen prägel på rummet så småningom. Den där fondväggen av tidningspapper är väl inte riktigt i vår smak kanske...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken lyxig hundgård det kommer att bli! Å med soffa inne och allt...

/Ylva