onsdag 13 mars 2013

Förberedelserna fortsätter...

Onsdag då. Förberedelserna för flytten fortlöper. Igår packade jag ytterligare lite till. Det börjar bli svårt nu eftersom det mesta som är kvar att packa är sånt vi kanske kommer att vilja använda fram tills vi flyttar.

Idag kommer veden, så Martin och Lars ska vara på Kojtet att ta emot den. Johannes får lattja med mormor under tiden.

Igår tog sig Sivan helt nya friheter. Jag och Martin satt i soffan och hon satt precis framför och viftade på svansen som om hon ville nåt. Vi fattade ingenting. Hon hade precis varit ute på kvällsprommis och fått mat. Efter en stund tills stirrande och svansviftande blev det ganska uppenbart vad hon ville när hon tog saken i egna händer och hoppade upp i soffan mellan oss och la sig tillrätta med en nöjd grymtning. Haha. Vafalls?! Hon får ju inte vara i soffan.

Så går det när man (läs Martin) lyfter upp henne i soffan då och då.

Nåt annat jag tänkt på på sistone är det här att hon går och lägger sig på övervåningen redan klockan åtta på kvällen. Jag brukar ju skratta åt henne och kalla henne en gammal tant när hon står i trappan och stirrar på en en stund som att "kommer du, eller?". Men det är ju klart att lillen har ju gått och lagt sig vid åttatiden på övervåningen. Och vi andra är kvar nere. Det blir ju lite jobbigt att hålla ordning på flocken när de är på olika våningsplan! Söta lilla Siv.

Inga kommentarer: