fredag 22 mars 2013

Snart helt inflyttade!

Hektiskt är ordet nu för tiden. Vi fick tillträde till huset i måndags och flyttade dit det nödvändigaste för att bo där och har sen dess sysselsatt oss med att lära oss att elda i vedpanna, åka mellan lägenhet och hus för att hämta grejer, jobba och skola in lillen på dagis. Både Sivan och lillen har tagit flytten bra och än så länge (Martin har ju varit med hela tiden) tycker han dagis är fantastiskt roligt.

Martin berättade att häromdagen hade de suttit i ring för att ha samling, men Johannes ställde sig upp. Då var det en liten tjej som heter Elsa som klappade honom på ryggen för att han skulle sätta sig ner. Då vänder han sig om mot henne och försöker krama och pussa henne haha. Så sött.

Sivan var lite orolig första dagarna och hon tycker inte om att gå i trappan, men det blir bättre och bättre. Jag är säker på att hon kommer stormtrivas på Kojtet, särskilt när vi får tomten inhägnad så att hon kan röra sig fritt på mycket större ytor än hon är van vid.

Det här med att elda med ved kommer vi att bli proffs på med tiden, det är jag säker på, men vi är inte där riktigt än. Varmt blir det, men det går säkert att få mer ut av veden än vad vi får just nu.

Imorgon går stora flytten från lägenheten när precis varenda pinal ska med. Mycket att göra men så skönt det ska bli när allt är klart och vi kan fokusera på att komma iordning i nya huset. 
På måndag kommer Winston till oss, på tisdag ska vi släppa in städfirman i lägenheten (lyx!), på onsdag är det besiktning och sen kan vi  äntligen lämna nycklarna.

SEN kan vi sätta oss ner och andas ut och njuta av huset!

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande! Lycka till i morgon när Winston kommer. Å vad härligt sen för hundarna när tomten är inhägnad.

/Ylva