onsdag 8 maj 2013

Hoppas att vi snart har ett staket runt tomten!

För alla som har väntat med spänning på hur det har gått kan jag meddela att allt har gått bra. Potatisen är planterad nu!

Har lagt ut en annons på blocket för att sälja våra guldfiskar och har fått lite napp. Det kommer en kille och köper 10 st på torsdag . Sen har vi bara cirka 20 stycken kvar att göra oss av med innan vi kan fylla upp dammen med jord och låta alla våra skyddslingar springa runt fritt på tomten. På torsdag ska vi planera och köpa material till staketbygge och till helgen har vi tänkt börja sätta upp staket. Å, så härligt det ska bli att kunna vara i trädgården och jobba utan att behöva tänka på att springa efter nån! 

På tal om att springa efter träffade jag och hundarna på två Golden Retrievers igår när vi var ute på promenad i skogen. De var lösa och ingen ägare syntes till. Sivan och Winston blev ju såklart jätteglada och hängde i kopplen för att komma fram och hälsa. De andra hundarna stod förvånat och glodde en stund på de ystra Schnuckisarna och sen tittade de på varandra och skuttade in i skogen igen. Jösses så väluppfostrat! (Hörde röster nånstans i skogen, så jag tror inte de var på rymmen)


 Det gamla elljusspåren vid Kojtet är perfekta för hundpromenader!
 Lillen vill gärna ligga och läsa en stund i sin fåtölj på morgonen. Han brukar alternera mellan Bamse...
..och Vem ska trösta Knyttet. Min favvosaga när jag var liten. Jag tycker fortfarande det är en så härlig historia med fina rim och härliga bilder.

Igår hade Johannes haft rejäl otur på dagis. Han har ett stort blåmärke på en sidan av käken från att ha ramlat och sen hade han ramlat igen från en liten rutschkana och slagit i bakhuvudet. När jag hämtade lät det som att det inte hade varit så farligt. Jag menar ramlar och slår i huvudet gör han ju hemma med, så jag tänkte inte så mycket på det. Men när Martin lämnade imorse så hade de frågat om han hade varit ok hemma och sagt att " ja han piggnade ju till efter en stund igår i alla fall" och då verkar det ju som att han varit omtöcknad efter fallet, vilket jag inte fattade igår. Men nu verkar det ju ha gått bra i alla fall, han var pigg imorse. Det lär väl inte vara sista gången han klättrar upp och ramlar ner nånstans ifrån heller, tyvärr. Han är ju makalös med att klättra och klänga just nu. Han ska bara ta sig upp så högt som möjligt. Usch!2 kommentarer:

Anonym sa...

...säja våra gulfiskar och fått napp...Hi..hi...kul skrivet.

Jo, du får nog springa efter någon även MED staket. Tänk när W och S sprider ut sig och gräver på varsitt håll, samtidigt. Då blir det springa av...innanför staketen :-).

/Ylva

Christina sa...

Ja gud, de kommer tokgräva överallt! Kan ju hoppas de tar död på mossan åtminstone ;)

/Christina