onsdag 30 november 2011

En liten uppdatering

Här är det full fart med flyttstädning och packning. Vi får tillträde till nya lägenheten imorgon och börjar så smått bli klara nu. Bebisen har varit duktig och hållit sig inne så här långt i alla fall, vilket är tacksamt. Den får gärna vänta tills vi har kommit iordning lite i lägenheten innan den kommer.

Sivan har fått sig en rejäl kortklippning inför bebisens ankomst för jag kan tänka mig att det är mycket i början, innan man kommer in i rutiner och så. Men hon är så söt i sitt lilla snagg. I övrigt jobbar vi på med klickern och det fungerar fint vid möte med andra hundar. Martin har gett henne en liten uppgift när de kommer hem från promenaden och låtit henne bära kopplet i munnen. Så kommer hon in genom dörren och ser så viktig och mallig ut över sin lilla uppgift att jag börjar skratta varje gång.

Vi har haft massa sköna dagar nu när jag varit hemma. Åkt ut till hundrastgården eller ut till skogen på förmiddagen och låtit henne springa och busa och sen tagit det lugnt hemma resten av dagen. Det blir minst ett avsnitt av Dallas om dagen och när vi har lagt oss tillrätta i soffan vet Sivan att det inte blir mycket action från matte och husse på en stund, så hon brukar lägga sig och sova med en stor suck/grymtning, som att säga att "Åååååh vad ni är tråkiga!"

Lilla plätten, om hon bara visste hur livet ska förändras om bara ett litet tag. Först ett nytt hem och sen en ny liten mystisk familjemedlem på det.

Nähä, nu är det dags att packa lite till!

Inga kommentarer: