torsdag 17 november 2011

Klickerpremiär!

Det är go fart i bebisen nu. Det är så mysigt och se hur den stökar om där inne i magen :)

Idag har jag och Martin fått lite flyttpackning undanstökad. Känns bra! Josse var här en sväng med sin lilla Oscar och fikade i förmiddags. Sivan älskar ju som sagt barn och ville rusa upp till den lille i soffan. Det var ett par gånger hon hade lite svårt att hålla sig och gick fram till Oscar, men hon var jätteduktig emellan de gångerna. Vi sa åt henne att sitta och stanna där och hon satt länge och bara tittade, i alla fall i en tio minuter åt gången, sen glömde hon sig, men backade genast och satte sig snällt när vi sa åt henne.

När de skulle gå så satte Josse ner Oscar på golvet  för att klä på honom och jag måste säga att Sivan var jätteduktig då som inte sprang fram. Hon ville och det syntes att det kliade i kroppen på henne, men hon la sig ner framför honom istället och så låg hon där och tittade väldigt intresserat!

Stort och viktigt framsteg tycker vi!

Något annat som är häftigt är klickern! Det tog inte många klick innan hon var med på noterna och idag var premiärpromenaden. Vi träffade två hundar och det gick ganska lätt att avstyra henne båda gångerna. Hon reagerar (än så länge) blixtsnabbt  på klicket. Fungerade även bra när hon fick syn på fåglar :)

På tal om det är det dags för kvällspromenixen nu!

Inga kommentarer: