tisdag 1 november 2011

Lilla Sivan ligger lågt

Martin säger att Sivan verkar vara lite "slapp i benen" idag och vill inte gå uppför trappan. Svårt att säga om hon haltar något. När jag kom hem från Katrin igår ville hon inte heller gå uppför trappan. Hon la sig på varje trappavsats och gick liksom lite "snubbligt" uppför trapporna. När vi kom in la hon sig direkt på hallgolvet och låg kvar där och sov ganska länge innan hon piggnade till lite och kom in till oss i vardagsrummet och började leka med sitt ben.

Hoppas hon inte blev helt slutkörd eller skadade sig hos Katrin. Hon var ju ute ganska länge med Poa och sen inomhus ville ju barnen leka med henne, så det var inte många lugna stunder.

Å just det. Vi satt och åt choklad och pojkarna kom in och fick lite. Direkt sa vi till på skarpen att de inte fick ge Sivan nån choklad för att det var jättegiftigt och hon kan dö om hon får i sig det. Dock tyckte jag att Sivan svassade efter Jonathan och såg ut precis som hon gör när hon fått nåt gott. Vi frågade om han gett henne någon choklad, men det sa han att han inte hade. Men nu blev jag jättenojig att han kanske gav henne något ändå. Som tur är fick de bara 4 rutor var, så om han nu gav Sivan nåt så kan han inte ha gett bort mer än max en ruta. Har kollat på giftinformation och hon har inga av symptomen på att hon blivit förgiftad i alla fall, men har hon fått i sig lite så kan det säkert göra att hon blir påverkad i alla fall.

Hon fick i och för sig i sig både det ena och det andra igår. Lilla Erik tappade ett smörgåsrån med smör på golvet och det var hon över som en hök. Sen stod det en karott som det varit potatisgratäng i på yttertrappan, där det fanns några skivor potatis kvar. Sen lyckades hon sno åt sig några kulor av Poas mat, trots att Poa morrade åt henne.

Det är skönt att Martin är hemma med henne i alla fall, så han håller ett öga på henne. Det hade varit lite jobbigt annars att sitta på jobbet och inte veta om hon ligger hemma och mår dåligt.

Inga kommentarer: