fredag 8 november 2013

Sjukstuga

Johannes är sjuk...igen. Han har hostat hela natten (stackars både honom och oss, men mest honom) och nu ligger han och försöker sova på övervåningen, men han bara hostar och hostar, så vi får se hur länge han lyckas sova.

Själv är jag förkyld och håller på och eldar. Det märks att det börjar bli kallt nu för nu är det knappt så att det räcker att elda en gång om dagen längre. Vi har tre av fyra tankar öppna (det tar rätt lång tid att värma upp fyra tankar så vi vill gärna hålla oss till tre tankar så länge det går) och varje kväll när vi kommer hem från jobbet är tankarna kalla. Vi får väl bara ta tjuren vid hornen och inse att vi måste upp och elda på morgonen också. Det kommer bli svååårt!!

Sitter och pular med ett litet översättarjobb. Den här gången om en produkt för miljövänlig avloppsrening.

Sivan ligger och sover med sin kära reflexscarf på sig. Hon är en rolig hund. Hon blir som tokig när man tar fram den och supernöjd när hon får ha den på sig. Inte mig emot dock, måste säga att det är ganska praktiskt att hon har den där på sig för det är inte alltid man kommer ihåg att ta på reflexvästen själv när vi ska ut på promenad...har nog nån gammal bild på henne med den (kameran har slut på batteri)

Jo...HÄR...försökte ta en fin bild på Johannes i tomtedräkt och Sivan i sin scarf och rosett....gick inte bra....
Nåväl, det kan inte alltid bli som man vill, men sådär ser hon ut i scarfen i alla fall :)

Om en stund slutar Martin. Han ska bara köpa lite vin och en musfälla och sen ska vi äta en god middag (men vi ska inte fånga oss en mus att äta haha) och titta på film ikväll. Det har kommit ut ytterligare en Maria Lang-deckare, så den ska vi se ikväll och ha myyyyyskväll när lillen har gått och lagt sig.

På tal om....nu vaknade han....

Inga kommentarer: