torsdag 24 juli 2014

Dag 4 - Tyrolen, pannkakor och buskborttagning

Solen gassade på oss även idag! Tyrolen som ligger några kilometer ifrån oss har barnens torsdagar hela juli, så vi åkte dit och tog oss en titt idag tillsammans med Josse och Oscar och deras granne. Jag och Johannes vaknade vid kvart i nio imorse och var pigga och glada. Martin var piggast av oss alla och var uppe redan vid halv sex imorse. När vi väl masade oss upp hade han redan hunnit storstäda källaren! Sist upp av alla var Sivan som kom nersläntrandes vid halv tio-tiden när vi ropade på henne att stiga upp.
 
Vi åt en liten lunch och åkte till Tyrolen och var där några timmar. Det var teater med akrobater idag. Johannes tyckte det var roligt en stund, men sen blev han sugen på att göra annat. Som att pyssla och cykla. Det var även ponnyridning där och han sa att han ville rida på hästen, men när han väl fått sitta på den så tyckte han det var lite läskigt, så han hoppade av igen. Men nu har han i alla fall provat.
 
När vi kom hem lagade vi pannkakor med färska jordgubbar och grädde. Mmmm. Gott! Sen fortsatte jag att röja i syrénbuskaget och de andra spelade fotboll. 
 
 
 Vad ska nu hända?
 Teater

 Roligt en stund

 Goaste plutten. Alltid så glad och snäll!
 Han lånade kameran och knäppte en bild på sin keps och sommarhimlen

 Rockringar kan man springa runt med
Och fånga sin pappa i

 Cyklen var ledig när alla andra tittade på teater
 Pyssel
 Så tjusigt det blev med flörtkulor, knappar och makaroner :)

 Provar på...
 Så varmt var det!


Inga kommentarer: