tisdag 7 juni 2011

Det är varmt idag!


Sivan har inte varit särskilt sugen på att promenera idag. Efter att ha sovit en bra stund såhär, tyckte vi att hon borde behöva gå ut. Men hon ville icke! Flydde när hon såg kopplet och väl ute la hon sig som en padda och blängde. Efter 20 meter satte hon sig ändå och kissade och sen fick hon faktiskt gå hem igen. Hon kastade i sig vatten när vi kom in igen och efter lite halvhjärtat bus var det samma läge i brisen på balkongen igen.

Det går i alla fall bättre med rumsrenheten. Inte helt 100 än, men hon är duktig. Vi har tagit bort tidningspappren vilket säkert hjälpt en del, för tidigare väntade hon alltid med att kissa tills hon kom hem och kunde sätta sig på papprena.

Hon är lite trotsig då och då, men Martin och jag är envist konsekventa med vad som är ok och inte ok. Hon går mycket bättre i kopplet också nu även om jag tror hon har satt i system att dra iväg just över övergångsställen, för där tycker husse och matte det är lite jobbigt att stanna/nu går vi-träna när bilar står och väntar på att man ska gå över. Kanske är det en tillfällighet, men det är lite konstigt att hon alltid, alltid drar just där!

Nu har Sivan träffat barn också :) I helgen var vi i Jönköping och hälsade på Susanne med familj och både Sivan och Felix fick lite vänja sig vid barn- resp hundterapi. Felix tyckte nog att Sivan var litegranna läskig i början, men snart fick hon vara "polishund" och jaga "boven" Felix :) Ylva tog massa fina bilder som kommer här:Felix försöker få Sivan att sitta :)Inga kommentarer: