onsdag 1 juni 2011

Vår lilla ängel!

Vilket lyxigt hundägarliv vi har!

Vi kan duscha Sivan, pilla i öron och ögon, klippa klor, kamma och vända upp och ner och hur som helst på henne utan minsta bensprattel till protest. Hon kan vara ensam hemma utan att det hörs ett knyst när man kommer tillbaka. Hon sover i sin kompostbur tills vi stiger upp, utan att skaka galler, gnälla, skälla eller göra nåt annat än att lugnt sova eller ligga och tugga lite på nån leksak.

Igår var vi hemma hos Josse och hälsade på henne och hennes lilla Jack Russel Casey. Gick som en dans. Casey förklarade att det var hon som bestämde och Sivan sa ok, och rullade ihop sig och sov sig igenom hela träffen. Samma sak när hon träffar nya människor eller om någon kommer hem till oss, inga vilda fasoner utan hon beter sig lugnt utan skäll och hopp.

Det enda vi har att ta itu med är att hon inte är rumsren, men det går framåt med det med. Två steg fram och ett steg bak. Hon håller sig för att göra det stora tills man kommer ut, men väntar med att kissa tills man kommer tillbaka till lägenheten. *suck*. Men det är bara att ha lite tålamod så blir det säkert ordning på det med :)

Vi vet ju inte hur det kan komma sig att hon har blivit så bra. Uppfödaren har ju ansträngt sig mycket för att vänja henne vid alla typer av hantering, ljud och så vidare. Vi har gjort vårt bästa för att etablera vårt ledarskap. Eller så är hon bara en ängel helt av sig själv :)

Inga kommentarer: