måndag 11 juli 2011

Ett nytt hem nånstans

I lördags var vi och tittade på en lägenhet på Hovshaga. Vi blev till vår förvåning riktigt förtjusta i den. Ingen av oss har tänkt oss att bo på Hovshaga tidigare, men det var ett jättemysigt område. Väldigt idylliskt. Det var en fyra i två plan med liten uteplats på framsidan och en på baksidan. Helt nyrenoverad med garage och mycket förvaringsutrymme. Så vi har tackat ja.

Nu får vi se vad som händer. Det är tre till som har tittat på den här lägenheten och jag tror att Martin och jag har lägst köpoäng, så det gäller ju att de andra tackar nej för att vi ska få den. Vi ska ju fortfarande titta på den där bostadsrätten i Öjaby på torsdag. Ska bli spännande att se vart vi hamnar till slut!

Igår var jag och Sivan hemma hos Lasse och Katja för att vi skulle se hur det skulle gå med Sivan och katterna tillsammans. Det gick ganska bra i alla fall. Sivan fick sig en liten snyting när hon och Flinta hamnade nos mot nos, men det var inte så dramatiskt. De lämnade varandra i fred sen och verkade båda vara nöjda med det.

Inga kommentarer: