fredag 15 juli 2011

Inget hus

Ooooo vad jag tyckte om den där bostadsrätten vi var och tittade på igår. Vi for hem och räknade på vad det skulle kosta totalt i månaden och i slutändan kände vi att det inte skulle bli nog med pengar över för att vi skulle vara nöjda och kunna göra allting annat vi vill. Så det blir inget. Vi fick även besked om att vi inte fick den där hyresrätten på Hovshaga vi var och tittade på, så det verkar som att vi bor kvar i stan ett tag till.

Idag har vi varit på ultraljud och tittat på den lilla bebisen. Jösses vad väl man såg allting, det hade jag inte väntat mig. Inte heller att den skulle vara så livlig och hålla på och sno runt och sparkas och sträcka på sina små armar och ben. Den var så fin!

Vårt andra lilla glädjeämne, Sivan, är också livlig och mycket duktig! Hon har varit väldigt rädd för att prova att gå nerför trappan trots att vi har lockat och pockat och försökt på alla sätt att få henne att testa. Uppför är inga problem. En gång, strax innan matdags, råkade hon springa uppför en trappa för mycket när vi kom hem från en promenad och fick enorm ångest när hon inte vågade gå nerför trappan och hörde maten serveras nere i lägenheten.

MEN igår provade hon. Lite sakta och försiktigt tog hon sig nerför trappan medan jag och Martin stod nedanför trappan och hyllade henne. När hon kommit hela vägen ner väntade såklart klapp och beröm och sen tänkte vi lyfta upp henne och bära henne nerför resten av trapporna. Men tji fick vi för hon pilade uppför trappan igen och gick nerför dem, den här gången utan tveksamheter. När hon kom ner igen var hon på väg att smita upp en tredje gång för att göra det igen, men då tog vi henne i flykten. Så himla roligt att hon helt plötsligt kom på att hon faktiskt kunde gå i trappan att hon tyckte det var så häftigt att hon ville göra det igen och igen och igen.

Inga kommentarer: