fredag 12 april 2013

Bilder från dagen idag.

Här kommer lite bilder från vår dag idag. Det har varit regnigt och ruskigt hela dagen, men vi klädde oss varmt och tog en promenad med Schnuckisarna i alla fall.
 

Tre individer som är laddade för promenad!

 Det blev lite övning idag för Winston att träffa den superläskiga barnvagnen igen. Vi stannade till då och då så han fick ta en stund och titta och nosa på tingesten. Nästan hela promenaden gick han bredvid vagnen och gnällde och var ängslig. Jag försökte att vara neutral och inte trösta honom, så att han inte skulle få intrycket att det fanns något att vara rädd för. Jag tyckte att det gick lite bättre idag än sist i alla fall då han kunde slappna av några korta ögonblick och glömma bort att vagnen var där och nosa lite på marken istället. Då berömde jag honom. Det kommer säkert gå bra till slut när han har vant sig vid den.
När vi kom hem var det lunchdags och sen gick vi och la oss för en middagslur. Det är omöjligt att få Johannes att äta något annat än majs just nu. Han tar två tuggor av maten och sen vill han inte ha mer. Så han får majs, så att han äter något i alla fall.

Vid niotiden på kvällen såg det ut så här ute i hallen. Sötnosar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Winston verkar må riktigt bra hos er. Hoppas att han tar sitt förnuft till fånga och börjar gilla barnvagnen lika mycket som han gilla Johannes /Ulla

Christina sa...

Ja det känns som att han slappnar av mer och mer hos oss :)/Christina