tisdag 16 april 2013

Vissa har börjat äta, andra har slutat

Ojojoj är det redan tisdag!?

Helgen har varit kanon. Fint väder och inget särskilt planerat. Jag och Johannes var nästan hela söndagen hemma hos mamma och fikade och promenerade i solen och Martin var hemma på Kojtet och tog emot en vedleverans och staplade ved. Rättvis arbetsfördelning det där haha.

Framsteg för Winston där hemma. Igår stod han och åt och Sivan stod bakom och tittade på. Han tuffar till sig, det är bra! Har även hört att han passar på att äta på nätterna när Sivan ligger på övervåningen och sover och han har nedervåningen och därmed matskålarna för sig själv :)

I övrigt har vi en liten kräsen fis där hemma som inte vill äta någon annan mat än pasta och skinka på burk. Hopplöst. Mormors bröd går visst bra också. Det börjar alltid med att vi ställer fram middag. Som han tar två tuggor av, sen vill han inte ha mer. Då kommer majsen fram. Sen banan. Sen ostmackor. Inget duger till mer än ett par bett. Så sitter han slutligen med en buffé av ratad mat framför sig som man får slänga. Hoppas det är en kort fas det här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en rättvis arbetsfördelning. Bra jobbat !
Skönt att Winston börjar ta för sig, ett gott tecken på att han trivs och mår bra.
Johannes kräsna matvanor kanske beror på att han inte har någon konkurens. Tänker då främst på Kerryserna, där det gäller att hålla sig framme.
Må väl/Ulla

Christina sa...

Haha, ja alla gör det de är bäst på!

Winston är mycket lugnare nu överhuvudtaget och vi ser säkert mer och mer av den Winston ni är vana vid :)