onsdag 17 juli 2013

Förmiddagsmys med Winston

Det har blivit en ganska bra tillfällig lösning med hundarna.

Camilla har hört av sig och berättat att hennes mamma haft problem med hjärtat, men att det lugnat sig nu, men hon har såklart varit orolig. Därför tyckte hon det var en utmärkt idé om Winston åker på semester med Jennie och hennes familj tills på söndag, så att hon kan landa lite och Winston inte behöver komma och känna av hennes oro det första han gör. Och ingen är gladare än Jennie över att få ha Winston på en sista liten semester vid deras stuga på landet.

Vi behöver inte hålla på att mecka med att ha hundarna särade och Winston kommer ju ha en kanonweekend! Så det har ju verkligen löst sig jättebra. Har pysslat med honom hela förmiddagen. Badat, klippt och rakat, klippt klorna, rensat öronen, satt på fästingmedel och borstat. Så nu kommer han att komma till sitt nya hem i toppskick! Han är ju världens snällaste hund att pyssla med och nu känns det lite sorgligt igen att behöva skiljas ifrån honom en gång till.

Tog i alla fall lite bilder på honom den här gången. Hann inte lägga in dem innan jag åkte till jobbet, men lägger in dem ikväll.

Johannes har varit på BVC idag på 18-månaderskontroll. Han fick sina sprutor och var jätteduktig. Allt är jättebra, förutom att han inte har gått upp tillräckligt i vikt enligt kurvan, så han har ordinerats mer fett i maten. Vårt fel såklart som har varit lite för noga med att han ska äta nyttigt. Men det är ju inget att oroa sig för då han är pigg och glad och i farten hela tiden. Sen har han ju ganska nyligen haft en period då ingenting passade också och det gör väl sitt till. Hoppas vi slipper feber efter sprutorna den här gången.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Positiva nyheter. Skönt att Winston är omtyckt och har det bra.
Verkar må som en prins när du pysslar om honom. Förstår att det känns sorgligt att lämna bort honom, men funkar det inte, så finns det ju inga andra alternativ.
Tack än en gång för att ni ordnar till det bästa för honom.
Lycka till med "gödningen" av lilla Johannes.
Hoppas ni får en skön sommar/Ulla

Christina sa...

Ja vi har hört ifrån dem idag att han har det kanon på sin semester :)

Det känns ju så ledsamt, men det blir så uppenbart när vi har båda hundarna hemma att de förändras båda två och inte mår bra av det. Sen vill vi ju inte riskera att de skadar varandra allvarligt, eller någon annan som råkar komma emellan.

Han kommer få det jättebra till slut, det är jag säker på. Han är ju ingen svår hund att omplacera i och med att han är så snäll och go.

Hoppas ni får en härlig sommar också!/Christina