söndag 14 juli 2013

Winston är tillbaka hos oss!

Den här helgen har jag tagit ledigt från översättningen. Behövde slappa lite kände jag. Idag har vi klippt gräset, påtat i trädgården, grillat och varit ute så mycket som möjligt i det fina vädret.

Igår var vi och träffade Winston. Han har haft det hur bra som helst och var faktiskt nästan som en annan hund. Så himla lugn och avslappnad. Och det märktes att han var mycket, mycket omtyckt. Så himla tråkigt att det inte fungerade för han hade haft ett toppenhem där! Camilla som ska ta över honom skulle iväg och jobba igår efter träffen, så vi bestämde att hon skulle hämta Winston hemma hos oss idag istället. Så Martin är och hämtar honom nu. Dock hade hennes mamma plötsligt blivit sjuk nu, så vi får se om hon har möjlighet att hämta honom idag eller om det blir senare i veckan.

Camilla verkar vara en väldigt lugn person och hon har haft Dobermann, Schäfer och någon typ av Pinscher tidigare, så det känns bra att han kommer till någon med hundvana sedan tidigare. De har höns på gården, och får och getter, varav en get som brukar gå lös. Vi får väl se vad Winston tycker om det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Geten och W blir nog kompisar, får vi hoppas :-).
/Ylva

Anonym sa...

Det kanske är så att Winston trivs bäst när han är själv, som han var van vid de 2 första åren. Hoppas detta blir en bra lösning.
Winston var en riktig "fågelhund" när han bodde i Örebro, så hönsen blir nog populära.
Följer utvecklingen med spänning.
hälsningar Ulla