måndag 23 september 2013

Borrelia säger de....

I helgen har vi haft finbesök av Josefin och lilla Oscar. Johannes tyckte nog det var roligt att ha en kompis som sov över, men han är inte riktigt i den fasen i sitt liv att han vill dela med sig. Av nånting. Han blir tvärarg om nån försöker ta hans bil, som han inte ens leker med just då, och ropar MIN, MIN,MIN. Så han spenderade en del av tiden med famnen full av leksaker. Samtidigt, så fort Oscar lämnade rummet för att hitta på något annat började han undra vart han tog vägen. "Ossa", "Ossa".... Svar från veterinären ang Winstons blodprov. Högt utslag för Borrelia, inget på anaplasma. Det är ju inte garanterat att det är det, men högst sannolikt med tanke på att han har haltat lite till och från sen han kom hem från Gävle. Och i Gävle fick han ju massor med fästingar, så det känns verkligen inte osannolikt. Så nu blir det en kur för honom också, sen ska han nog må bra igen! På onsdag ska vi skriva papper så att Jennie blir ägare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Typiska symptom på borrelia är ju haltande. Bra att han blev kollad i tid! Tur också att han faktiskt visar symptom för vissa har så vaga symptom så att de går med infektionen flera år, oupptäckt. Å det kan sluta illa.

/Ylva

Anonym sa...

Tänker så här, du är översättare men kanske kan du också bli författare. Efter allt som hänt det senaste halvåret, har du mer än nog att skriva om till en bok.
Skönt att Winston slutligen fått en diagnos och får en trygg tillvaro i sitt nya hem. /Ulla

Christina T sa...

Haha, ja kanske det, Ulla! Ja nu har vi förhoppningsvis kommit till upplösningen på historien ;)

Känns så himla bra att vi har hittat vad det är och nu hoppas vi att han tillfrisknar snabbt med lite medicin. Håller er uppdaterade såklart!