söndag 1 september 2013

Vi vågar knappt tro att det är sant....

.....men vi fick ett besked från Jennie att om vi får tillbaka Winston igen så vill hon köpa honom! Vi får tillbaka Winston idag klockan sex, då hon som har honom nu tyckte att han var för stirrig bland de andra djuren på gården. Det kan vi tänka oss. Men med Jennies besked bakom oss är vi väldigt glada att få tillbaka honom för det har känts hela tiden som att det är hos hennes familj han borde vara!

Fast just nu är jag väldigt försiktigt hoppfull. Det har varit så många turer med det här så att man knappt vågar tro att det kan lösa sig, och så här himla bra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske ingen överraskning med tanke på den blandningen på djur som fanns i detta hem. Winston har ju alltid varit aktiv, men efter fem nya hem på kort tid lär han ju inte blir lugnare, nya mäniskor, nya miljöer, nya rutiner och nya kommandon !!

I juli skriver du att Jenny har en kille som har barn och de tänker flytta ihop. Det visar sig att ett av killens barn är allergisk mot Winston. Då kan man ju undra, hur fixar man det? Det var ju pga min astma vi inte kunde ha kvar honom trots att vi kämpade på till det yttersta. Tror dock att denna typ av hem är det rätta för Winston, lugn och ro utan kaniner mm.
Förstår att ni är försiktigt hoppfulla.
Följer med spänning fortsättningen och så håller vi tummarna för att Sivan får den hjälp hon behöver för att bli pigg och glad igen/Ulla

Anonym sa...

Håller med dig och Ulla, försiktigt hoppfull är rätta orden.
Håller också tummarna för Sivan på onsdag!!

/Ylva