torsdag 19 september 2013

Nära lösningen?

Alltså, ibland blir man så blind när man är inställd på att saker är på ett visst sätt att man inte ens tänker över andra möjligheter. Igår ringde Sivans uppfödare efter att ha sett filmen och påpekade att problemet med stor sannolikhet kan sitta i öronen. Det känns självklart att det skulle kunna vara det. Att vi inte ens har tänkt på det! Martin som har sagt flera gånger att hon ruskar på huvudet innan hon börjar halta. Jaja, så kan det som sagt vara när man inte tänker utanför sin lilla ruta :) Har ringt veterinären nu och vi ska dit på onsdag morgon för en undersökning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

1 -0 till Martin. He..he...
Öppet mål för honom att retas om lyhördhet, OM det visar sig ha med öronen att göra:-)

PS, var det den snabbaste tiden vet. hade? Suck...

/Ylva

Christina T sa...

:)

Ja, det blir en dryg väntan, särskilt nu när det känns som att hon kan bli bra igen snabbt, bara hon får komma in!Anonym sa...

Då får vi hoppas att ni löst gåtan.
Winston hade lite problem med öronen när han var ca ett halv år. Fick då rådet av veterinären att plocka öronen varannan vecka och därefter "skölja" dem med örondroppar, (som inte innehåller sprit). Efter dessa behandlingar var det aldrig några problem längre.
Är det Jenny som tagit över honom nu? undrar Ulla

Christina T sa...

Hej Ulla, ja nu bor han hos Jennie. Han har det kanon och får massor med kärlek. Hon säger att hon upptäcker nya sidor hos honom hela tiden :) Vi är jätteglada att han har fått ett så bra hem nära oss och vi kommer att ha kontakt med varandra även efter köpet, det är jag säker på. Du ska få hennes mailadress sen!