tisdag 27 juli 2010

1:a dagen utan socker!

Igår var jag duktig resten av dagen och åt inget socker! Gjorde en svamprisotto till middag. (Äsch nu kom jag på att jag hade vin i den, det tänkte jag ju inte på. Vin innehåller väl socker? Nåväl...det är inte så lätt i början)

Var ute och sprang/gick runt sjön efter jobbet. Hade på mig mina 600-kronorsstrumpor för att jag tänkte att de skulle hjälpa mig att kunna springa lite bättre, men jag insåg till min fasa att de nog faktiskt gjorde det hela värre.

Hade bara sprungit 200 meter eller så när jag fick så vansinnigt ont i hela vaderna och anklarna. Sådär så att det blev olidligt. Började ana lite ugglor i mossen och rullade ner strumporna och då gick det plötsligt mycket bättre. Förmodligen höll jag på att strypa blodtillförseln till mina stackars nederben.

Har förmodligen köpt för liten storlek, trots att jag mätte vaden noga och tog den storlek det stod att jag borde ha på sidan jag beställde dem ifrån. Tusan också. Visst har de varit lite tighta att få på sig, men jag har tänkt att det nog ska vara så för att de ska fungera. Jag tänker inte köpa ett par nya i större storlek och testa om det funkar bättre.

Idag har jag anmält mig till ett styrkepass på gymmet och imorgon hoppas jag kunna träna core på Båtsmanstorget om det inte är för dåligt väder.

Inga kommentarer: