tisdag 13 augusti 2013

Semester dag 9 - En tur till Braås och pannkakor med småfolk på besök

Bra dag idag!

Jag och Johannes åkte hem till mamma ett par timmar. Susanne och killarna kom vid tvåtiden, så vi hann träffa dem en stund innan vi var tvungna att åka hemåt och förbereda för vårt besök av Jens, Anna och lilla Astrid.

Vi åt blåbärspannkakor och fick en Flashback till hur det är att ha en liten bebis på tre månader.

Ringde till Karin som har Winston och frågade hur det går. Det går jättebra! De tycker jättemycket om Winston och han och katten har träffats och det går också bra! Det enda är att Winston drar i kopplet, men de har anmält sig till en grundlydnadskurs. Det tar jag som ett tecken på att de vill behålla honom.


 Vi har liksom aldrig haft problemet att det blir massa mat under stolen efter att Johannes har ätit. Sivan städar minutiöst! Däremot har vi fått plocka matrester ur Sivans päls istället haha. Lite spaghetti och sådär.  
 Johannes blev jätteglad över att se sina kusiner! Storkusin Felix hade tappat sin första tand och Leo har börjat gå som en riktigt stor kille!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra om W!
Inget kaninmöte än...?

/Ylva

Christina T sa...

Nej, inget kaninmöte än. Det verkar iaf som att kaninen kommer att vara i buren när de möts. Så då kommer det säkert gå bra, hoppas vi.

/Christina